Fakty i mity o pożarach samochodów elektrycznych

elektryk

Pionier e-mobilności
Bardzo ciekawy i świeży materiał zbierający informacje dot. pożarów samochodów elektrycznych z polskiej perspektywy:

Rafalski

Posiadacz elektryka
Bardzo fajny artykuł, powiem szczerze, że przez tą całą nagonkę na palące się elektryki sam zacząłem się obawiać (mój samochód jest idealne pod mieszaniem). Jestem trochę bardziej spokojny, 30% na zapłon baterii w przypadku i tak rzadszego pożaru samochodu elektrycznego to całkiem niezły wynik.

tygrysm

Fachowiec
Mi się niestety wydaje, że jak dobry, jak dogłębny i prawdziwy by nie był artykuł to dopóki takie rzeczy nie wyjdą szerzej niż na portale dotyczące elektromobilności to mało kto (poza nami tu) będzie je traktował poważnie, zgodnie z powiedzeniem że każda sroka swój ogonek chwali.

daniel

Señor Meme Officer
Mi się niestety wydaje, że jak dobry, jak dogłębny i prawdziwy by nie był artykuł to dopóki takie rzeczy nie wyjdą szerzej niż na portale dotyczące elektromobilności to mało kto (poza nami tu) będzie je traktował poważnie, zgodnie z powiedzeniem że każda sroka swój ogonek chwali.
Dobry punkt zaczepienia. Widać po portalach, że jak jeden ma jakąś oryginalną informację to reszta zaczyna kopiować. Mam nadzieję, że podłapią, bo jest pełen celnych uwag.