Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Fatalna jakość zapisu obrazu z kamery w nowej Tesli Y.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MarekON, post: 232848, member: 5122"] Czy ktoś jeszcze to może zauważył? Nowiuteńka Tesla Y AWD i tragiczna jakość zapisu obrazu z kamer tego ponoć zmodyfikowanego pojazdu, również pod względem wyposażenia w nowe kamery. Stwierdziłem brak możliwości, z powodu słabej jakości zapisu, odczytania numeru samochodu, który jadąc na "czołówkę" mało mnie nie rozjechał. Ponieważ nie pozbyłem się jeszcze poprzedniej Tesli Model 3 z 2021, mam okazję porównać jakość zapisów obrazu z kamer obu tych samochodów. W starej Tesli jest on o niebo lepszy i bez problemu można odczytać numery samochodów na zapisanych filmikach. Zgłosiłem ten fakt do serwisu, ale o oczywiście od 5 dni nie mogę się doczekać na jakąkolwiek informację. Zaznaczam, że w dostępnej w zakładce "serwis" opcji umożliwiającej min. sprawdzenie jakości obrazu z kamer, pojawia się komunikat o prawidłowym ich działaniu. Pendrive oczywiści sformatowany, nastawiony poprawnie sposób uruchamiania zapisu itd. wszystko wydaje się prawidłowo przygotowane...tylko ta badziewna jakość zapisu w tym "genialnym" produkcie Tesli. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Fatalna jakość zapisu obrazu z kamery w nowej Tesli Y.