Filtr kabinowy

inter

Pionier e-mobilności
Oryginalny działał spoko, ale z miesiąc temu zauważyłem, że jadąc za spalinowym czuję smród. Wcześniej tego nie było, więc pora na wymianę.

inter

Pionier e-mobilności
Raz kupilem węglowy tez byl ok . To tez jest kwestia gdzie jeździmy. A propos muszę wymienić w X, tym razem mam jeden
Kołobrzeg to jednak czystrze powietrze, na Śląsku nie bardzo.

blebnik

Zadomawiam się
Od kilku dni po uruchomieniu auta z nawiewu czuć metaliczny zapach, czy ktoś miał taki przypadek? Zgłosiłem to do serwisu.
A tylko w środku? Miałem tak że w nowym samochodzie coś przy grzaniu wydzielało z przodu samochodu intensywny zapach "gorącej elektroniki/plastiku" i wciągało to do środka. Według mobilnego tak ma być, nowy samochód się "wygrzewa", jeździć obserwować. Teraz, po miesiącu, dwóch, zapach ciągle jest ale znacznie mniej intensywny.

Kapibar

Zadomawiam się
Oryginalny działał spoko, ale z miesiąc temu zauważyłem, że jadąc za spalinowym czuję smród. Wcześniej tego nie było, więc pora na wymianę.
Ja czuję każdego diesla przede mną od nowości. Myślicie że to kwestia filtrów? Myślałem że model 3 tak jest skonstruowany po prostu.

inter

Pionier e-mobilności
Ja czuję każdego diesla przede mną od nowości. Myślicie że to kwestia filtrów? Myślałem że model 3 tak jest skonstruowany po prostu.
Bo nie ma HEPA.