Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Explorer Forum • Ford Explorer Electric
Ford Explorer - oferty / finansowanie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="giancardi, post: 253544, member: 6028"] Szczerze nie jechałem, jeżeli jest dla Ciebie ok to ok, ja tylko bazowałem na czystych danych technicznych i mnie zniechęciło to trochę. Natomiast wiadomo, że takiej zwrotności jak Elroq czy Explorer to raczej nigdzie już nie będzie w tym segmencie. Co do Ford Protect, nie, ja to liczę tak jakbym miał za dwa lata wyłożyć 4.900, jeżeli chodzi o to czy się da, to generalnie się da, bo to się wykupuje na auto, mniejsza kto za to płaci. Ja chciałem najem na 4 lata i pogodziłem się z 3 latami, ale 2 to już dla mnie mało. Wiadomo, dwa lata są znacznie tańsze wszędzie i w każdej marce, bo dotacja to znaczna część utraty wartości. Odnośnie wyposażenia, no to u mnie podgrzewane fotele to miał być must have i jak konfigurowałem auta to starałem się porównywać podobne konfiguracje. Z pewnością Cupra nie ma też matrixów i jakkolwiek fordowskie to jednak nie VAG, to jednak akurat ten element jest dość wysoką opcją w każdym aucie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Explorer Forum • Ford Explorer Electric
Ford Explorer - oferty / finansowanie