Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Explorer Forum • Ford Explorer Electric
Ford Explorer
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="robik130, post: 246866, member: 5206"] Dziś odebrałem swojego Explorera RWD w DFS Motors Świdnica. Przy okazji podziękowania dla Pana Wojtka, który całość pilotował. Auto ma już wgrany najnowszy update w ramach akcji serwisowej, więc liczę na to, że nie będzie problemów z akumulatorem 12V. Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo pozytywne. Jest moc:). Trochę dużo twardego plastiku - w moim Passacie deska przednia była z lepszego (miękkiego) materiału, a w schowkach drzwiowych było miękkie wykończenie. Reszta ok. Auto dostałem z czterema dywanikami, oraz informacją, że serwis po 24 miesiącach będzie jednak dodatkowo płatny(ok. 700zł). Nie jest to duża kwota, więc przeżyję. Dostałem już podpisaną polisę ubezpieczeniową, ale oczywiście nie mam jeszcze twardego dowodu rejestracyjnego - tylko skan. Więc pytanie czy mogę już składać wniosek o dofinansowanie, żeby zająć kolejkę i później uzupełnić ten dokument, czy jednak trzeba poczekać na docelowy dowód? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Explorer Forum • Ford Explorer Electric
Ford Explorer