Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Puma Gen-E Forum • elektryczny Ford Puma
Ford Puma Gen-E, test Elektrowoz.pl
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Łukasz Bigo, post: 242699, member: 23"] Wkleję Państwu wrażenia na gorąco, które spisałem na prośbę Forda: Jedna z najciekawszych premier 2025 roku [mówię to na filmie, ale proszę o czas na edycję :)]. Bardzo niskie zużycie energii i fenomenalny bagażnik z tyłu, do dachu większy niż w Capri [chociaż tam zgodnie z VDA ;)]. Dynamiczne auto o klasycznym wyglądzie, chociaż z tyłu widać, że to konwersja modelu spalinowego. Bateria w podłodze podnosi nogi pasażerów i trochę sypie się wygoda takich dryblasów, jak ja (1,9 m, sam za sobą), bo siedzisko jest bardzo nisko (28 cm!), kolana szurają o oparcie, no i jeszcze ten tunel środkowy, który mocno utrudnia zajęcie miejsca na środku. Super auto dla rodzin 2+2, ładnie poprowadzona linia okien, dzieci z tyłu będą coś widzieć. Mnóstwo przestrzeni na bagaże, rewelacyjne szybkie ładowanie [nie sprawdziłem], naprawdę zaskakująco niskie zużycie energii [sprawdziłem], przyjemna dla oka klasyczna linia. Bardzo pożądany model, tylko trzeba powalczyć z magią liczb, bo ludzi może zniechęcać pojemność baterii. Nawet jeśli jest "bardziej niż wystarczająca" [potwierdzam: jest], to mogą woleć wybrać "50 kWh". Tego Fordowi nie napisałem, chyba im dodam: Na papierze stosunek możliwości do ceny odstrasza. Jest drogo. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Puma Gen-E Forum • elektryczny Ford Puma
Ford Puma Gen-E, test Elektrowoz.pl