Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Fotowoltaika a Elektromobilność. Nasze doświadczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tokwi, post: 10182, member: 79"] Moje doświadczenia z BEV+PV są takie: po 7000 km przelotu zapłaciłem dotąd 100 zł i 20 gr za ładowanie. Nie wliczam tu SC ani opłat parkingowych/hoteli, które dają mi energię w trasie bez dodatkowych płatności. Planuje zakup drugiego BEV dlatego w przyszłym tygodniu stawiam słupek, żeby szybko i prosto żona mogła się podłączyć. Wybralem taryfę G13 z weekendami, bo na weekendy jeździmy razem z żoną, a nie osobno, wiec jedno auto będzie zwykle magazynowało energię. Gdyby prawo nie ograniczało w kwestii dzielenia się energią (prosument) oraz ludzie zachowywali się normalnie to wystawilbym drugi słupek przed płot. Ale, że jest jak jest - współplemieńcy śmiecą, hałasują i jeszcze pewnie narzekaliby ze wolno ładuje - to nie wystawiam (teraz). Gdybym jednak zmienił zdanie, a ktoś prawo i miałby podjechać w przyszłości jakiś niepewny samochód zdecydowałem się już teraz dodać różnicówkę Type B. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Fotowoltaika a Elektromobilność. Nasze doświadczenia