Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Fotowoltaika a Elektromobilność. Nasze doświadczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 11991, member: 6"] Dla porównania, bo jesteśmy z jednego Księstwa. G12R - 2 godziny więcej i u mnie to fajne, bo wstajemy wcześnie a po pracy tez 1-na godzina więcej do czwartej sie sprawdza. Do tego jak słońce świeci, to wiadomo że najlepiej korzystać z prądu by nie oddawać 20%. Ładowanie 3 gdziny w dzień nawet gdy na fazie jest mniej mocy jak poboru przez Teslę nie grozi wyższą ceną. A w trzy godziny to ponad 200km. Zmienily mi sie tez proporcje zużycia tanio/drogo 80%:20%. Wiadomo dzienny jest najdroższy ze wszystki taryf. Nocny najtańszy. Po roku dopiero będzie właściwa ocena i porównanie. Z symulacji na stronie www wyszło mi na korzyść G12R [ATTACH type="full"]1693[/ATTACH][ATTACH type="full"]1694[/ATTACH] Jak będzie zobaczymy Skany faktury 2 dni jeszcze byla G12 potem G12R [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Fotowoltaika a Elektromobilność. Nasze doświadczenia