Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Fotowoltaika - jaki koszt?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 232525, member: 6"] Wstęp: Syn sąsiada zza mojego płotu, jak ten wyjechał na kilka miesicy z domu zasadzil kilkadzieiat krzaków marihuany .Mial najlepsza stopę zwrotu pomimo że nie ma EV .PV , i PC. Ziero ryzyka bo znajoma Prokurator stwierdziła aby sprawy nie ruszać , bo wycieknie kto doniósł i może być dym... Nawet doslownie . A ze nie jestem przeciwnikiem marychy ...bardziej jak fajek i gorzaly ...: Ad rem: Każdy z nas ma inne warunki itd , więc nie da się tego skodyfikować .Gdybym miał jak miałem G12AS z połową ceny z G11 od wszystkiego ( tak mialem 2 lata choć nie powinienem ) , to też bym nie wszedł w fotowoltaikę . Podobnie Ci nie wchodzą w nią co umiejetnie gospodarują pra4dem w obecnych warunkach , bo chcąc i mogą lub muszą . Albo nie mają optymalnych warunkow , bo te same gorsze niż byly dla "prostej fotowoltaiki". Trzecia sprawa to finanse i podejscie do nich .itd .. A że tu niemal każdy , co zawsze podkreślam, to samiec alfa więc stąd czasem te gadki face to face . Wacik poszedl z Panią na spacer , też obsika latarnie aby jego bylo na wierzchu . Mam to samo ... :-) Większośc tak ma .. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Fotowoltaika - jaki koszt?