Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
FSA 21S41 - Przegrzewanie gł. stycznika baterii W.N.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kdldz, post: 83211, member: 536"] Pierwsze słyszę o takiej naprawie, aż mi się zapala czerwona lampka ... ehh Potwierdza się to co czytałem na amerykańskim forum - kilkukrotne kasowanie błędu nie rozwiązuje problemu tylko kończy się całkowitym uszkodzeniem :( Szkoda, że serwisy w PL takie coś jeszcze robią. Pisałem to wyżej, ale w ramach przypomnienia - u mnie w serwisie mówili że jeżeli część jest dostępna na magazynie to auto zastępcze nie przysługuje (poza 4 dniami z ford assistance). Jeżeli części nie ma na magazynie to oni dają auto a ford im zwraca kase - ale niby o tym czy jest czy nie ma dowiadują się dopiero po złożeniu zamówienia na daną część, i to trwa kilka dni. 50% szansy ze to prawda, a 50% szansy ze nie i dali mi auto abym się w końcu odczepił - mam bardzo ograniczone zaufanie do tych serwisów, każdy mówi co innego. Troche to rozumiem, gdyby teraz ogłosili że wymienią styczniki wszystkim to pomijając wysoki koszt samej naprawy pewnie nie maja na tyle duzo samych styczników, i jeszcze długo nie będą mieli - bo nawet jak naprawiają dopiero gdy sie upali to i tak długo się czeka. Inna sprawa to że są ludzie którym sie to psuje mimo ze nie ładuja na DC i jezdza spokojnie, a innym sie nie psuje mimo ze jeżdza raczej agresywnie 🤷♂️ A wisienką na torcie jest człowiek który codziennie jeździ jak wariat drogami na pustyni i upalił już chyba ze 4 sztuki tych styczniów, w tym 2 nowe po wymianie ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
FSA 21S41 - Przegrzewanie gł. stycznika baterii W.N.