Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
FSD - doświadczenia i informacje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 4131, member: 6"] A więc, cos drgnęło w mapach, bo "moja" S6 Kołobrzeg - Koszalin, choć jeszcze na mapach satelitarnych jest w budowie, otrzymała wyswietlane ograniczenie predkośći do 120 km/g na prawie 3/4 trasy ( ok 40km) I tak podniesienie procentowe w ustawieniach daje 150 km/h. Niestety mam już jak wszyscy 15 sek przerwy przed marudzeniem o " zły dotyk". Dzisiaj wyprzedzanie dużego TIRA lawety z domkiem holenderskim skutkowało hamowaniem i mało co jadący za mną pojazd nie wjechał mi w d.... W połowie manewru będąc na lewym pasie nagle się rozmsyliła , traktując ten domek jak zajechanie mi drogi. Dodanie gazu sprawe załatwiło. Zjazd na FSD z drogi ostatnio jej nie wychodził 100/100, jak wiadomo robi to rajdowo i przy np 125km/h można się spocić. Kto próbował ten wie. Po aktualizacji dzisiaj bylo OK ale głupio to wyglada bo jedzie ostro i nagle kierunkowskaz i wio w bok na barierę. Wyrobila, ale kilka dni temu "czerwona kierownica" i alarm. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
FSD - doświadczenia i informacje