Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
FSD - doświadczenia i informacje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 8845, member: 6"] Sytuacja była taka moja żona nie jeździ w trasy, ja prowadzę , ale musiała pojechać do Koszalina, a ja za nią Nissanem i zawieźć go synowi, który swój samochód oddał do warsztatu Gdy dojechalem przekazala mi informację, to co wyżej napisałem i byłem zdziwiony. Myślałem że ona jako że nie jeździ na fsd ani na autopilocie nie ma zielonego pojęcia co jak odpalić. Nie doceniamy kobiet, bez nas są bardziej zaradne i wolne. Gdy prowadzila przy mnie nigdy nie odpalała FSD. Już tak mialem, taką swobodę i takie zachowanie auta, co prawda kilka tygodni.. Ale nigdy nie było tak, że po niebieskim migajacym ponagleniu, Tesla odpuszcza i przestaje wołać o "zły dotyk", nawet jak nie dotykam kierownicy. Pięknie zmieniała zdanie, jak nagle ktoś szybszy pojawial się z tyłu, odpuszczala. Zero fantomów Czy to przypadek? Czy to chwilowe? Wylaczylem opcje beta aktualizacji, poczekam co będzie u innych. Czy ja mam "dzwine auto"? Jest to rewelacja i nie chce tdgo stracić jak juz kiedyś było. Czy Tesla patrzy i ocenia? Może , ze to żona, nowy uzytkownik FSD, to dala szansę? Poprzednio przeginałem i łamałem zasady (prędkość itp) Żona jechala 10km mniej od dozwolonej 120, ja na początku też, potem przepisowo 120 (nie plus10, a równo - by sprawdzć czy to ma znaczenie) i nie obrazić Tesli :) Nie miało. Dalem 140 i bylo podobnie Ps Doszlo do tego (powinienem się wstydzić), ze podczas przesyłania filmu a robilem to jadąc, tak przyblokowaly mnie inne samochdy ze Tesla zwolnila za autem z przyczepą do 60 km/h i dopiero po chwili sama wyprzedziła, wołając kilka razy abym w koncu wrzucił kierunkowskaz. A ja bylem wpatrzony w smartfon. Wiem... potnę się nastepnym razem i pokajam. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
FSD - doświadczenia i informacje