Gdzie najem 6-12 miesięcy?

Nikodem

Fachowiec
Jestem zdecydowany na zakup nowego Y, ale ponieważ to mój pierwszy elektryk, wolałbym skorzystać z najmu średnioterminowego (czy taki w ogóle istnieje? :))

Czy znacie może firmy, które oferują taką usługę? Interesuje mnie opcja bez wpłaty własnej, z ratą na okres 6 lub 12 miesięcy (prawdopodobnie wybiorę ten drugi wariant) oraz możliwością zwrotu samochodu po tym czasie.

Warszawa (jeśli ma to jakieś znaczenie)

p.j.s

Fachowiec
Jestem zdecydowany na zakup nowego Y, ale ponieważ to mój pierwszy elektryk, wolałbym skorzystać z najmu średnioterminowego (czy taki w ogóle istnieje? :))

Czy znacie może firmy, które oferują taką usługę? Interesuje mnie opcja bez wpłaty własnej, z ratą na okres 6 lub 12 miesięcy (prawdopodobnie wybiorę ten drugi wariant) oraz możliwością zwrotu samochodu po tym czasie.

Warszawa (jeśli ma to jakieś znaczenie)
Niedawno czytałem że Arval ma usługę Arval Flex - w dowolnym momencie można oddać samochód, ale nie potrafię jej teraz odszukać na ich stronie www.

solik

Pionier e-mobilności
Ma ale na te auta ktore im sie oplacaja, na Tesle obecnie nie maja nic ciekawego i w sumie zadna firma nie ma

bylo pod mamgo(kropka)pl i na ich stronie