Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Gdzie po leasing?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="piotrpo, post: 209339, member: 3354"] Brałem u wymienionego tu Emila/EFL/PZU - dla mnie było OK Gdzie, kiedy, za ile itd. zmienia się w czasie, więc polecam wysłać w kilka miejsc zapytanie o leasing tesli podając warunki (czyli w twoim wypadku 30% opłaty wstępnej, 35miesięcy, 1% wykupu), zadać od razu pytanie o ofertę na ubezpieczenie OC/AC + GAP (zwykle w pierwszym roku dają korzystną stawkę) Rzeczy, na które należy koniecznie zwrócić uwagę: - opłaty dodatkowe za aneksy/przesyłanie mandatów itp. to potrafi być bolesne - czy można brać ubezpieczenie poza firmą leasingową i ile to kosztuje (co z tego, że masz tani leasing, jak później musisz brać ubezpieczenie za cenę jaką sobie wymyślą), plus pytanie o warunki tego ubezpieczenia, bo potrafią fantazjować. - czy obsługują dotację Oferty trzeba przeliczyć samodzielnie "leasing 1%" nie znaczy absolutnie nic. Widziałem oferty gdzie samochód za 123k brutto był dzierżawiony za 123k netto + 1% +23% VAT, a w ogłoszeniu nadal "promocja leasing 1%". [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Gdzie po leasing?