Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
GigaObniżka, nowe ceny Tesla Model Y i Tesla Model 3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 71561, member: 885"] Tesla to samochód który ciągle się zmienia. Raz na lepsze, raz na gorsze. Skoda zostanie taka jaką ją kupisz. Bardzo cięzko im idą aktualizacje. Nie są normalne. Nie blokują się mechanicznie po przełączeniu w skrajne pozycje tylko wracają na środek. Ale za to potrafią się wyłączyć kiedy zmienisz pas. Tak się składa, że mam Octavię i Model 3. Octavia jest dopasiona, sama parkuje, ma ACC itd. ale już nigdy się nie zmieni, a od kiedy dwa miesiące temu kupiłem Teslę to zaczęły mi lepiej działać automatyczne światła drogowe (bo były ciulowe) i dostałem automatyczne wyłączanie kierunkowskazów. (Oprócz tego nowy pokaz świateł i pierdzenie przez aplikację!) Jeśli nie lubisz jak aktualizują Ci aplikacje w telefonie i zmieniają coś co do tej pory miałeś obcykane to lepsza dla Ciebie będzie Skoda. Muszą być mułowate, żeby nie robiły konkurencji innym modelom VAG. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
GigaObniżka, nowe ceny Tesla Model Y i Tesla Model 3