grill Crystal face

Jaareck

Nowy na Forum
Witam
Jestem posiadaczem Enyaq-a z tradycyjnym grillem :)
Udało mi się zakupić z przypadku używany grill Crystal face (z legalnego żródła) w stanie idealnym z gwarancją.
Czy ktoś z forumowiczów montował taki dodatek ?

nabrU

Pionier e-mobilności
Pewnie nikt bo jest tu może z 5 (mało aktywnych ;)) użytkowników Enyaq'a

Jaareck

Nowy na Forum
Drogi Sceptyczny.
Jestem szczęśliwym posiadaczem fajnej skodziny. Widziałem auto bez tego gadżetu jak i z nim więc jak też wspomniałem o gustach się nie dyskutuje. Reklama reklamą ale sceptycyzm co do przekazu i odbioru zostawiam Tobie do przemyślenia :) Pozdrawiam.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Nie masz po prostu chęci obejrzeć ów grill? Bo fizycznie/gabarytowo to przecież wejdzie i się będzie trzymać. Jakiejś kostki potrzebuje na pewno, która w Twojej wersji jest albo niekoniecznie. W wersji "szopaediszyn" zrób sobie guzik do odpalania grila w kabinie i wuala! :) W bardziej zaawansowanej wersji zrobiłbym uruchamianie na czujnik zmierzchu (pewnie prościej niż podpinać się jakoś pod fabryczny).

Mindive

Fachowiec
Dawno temu widziałem jednego gościa na FB, co zrobił taki mod. Podobno kluczem jest to, że trzeba miec lampy matrix - w nich jest moduł sterowania lampami na atrapie. Na FB w grupie Enyaq trzeba szukać.

elveh

Posiadacz elektryka
Jesteś pewien, że tego chcesz? Widziałem niedawno takie coś na żywo i szczerze mówiąc wygląda to nieco komicznie. No chyba że jesteś raperem i do teledysku potrzebujesz 😉
Może chodziło Ci o Czeski Rap? ->
kawałek o wycieczce na Orawę.

W 2m02s jest też nawet zbliżenie na Crystal Face