Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Gruba przecena "starego" Y Performance
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bandtio83, post: 231363, member: 1753"] Akurat 3 robi najlepsze wrażenie i ten lifting jej się przydał. Ostatnio rozglądałem się za kolejnym EV i zobaczyłem jaka przepaść jest czasami pomiędzy różnymi dilerami w sposobie prezentacji auta, czasami super auto stało na placu przed salonem a w środku jakaż żenada odpychająca. Zanim zamówiłem w 2023 kolejnego EV to oglądałem Tesle, nigdy mnie nie urzekło, ale to były auta na "zlotach", byłem też w warszawie w salonie (zmęczony podróżą i zwiedzaniem bo salon nie był celem sam w sobie), takie sobie auta... Dopiero ostatnio w salonie w Poznaniu stała 3 tak skonfigurowana i tak oświetlona itp że wyglądała bosko ... ale w 2025 to jest za późno, w 2025 widziałem wiele już super EV (których w 2023 nie było) ... To taki przykład że "im się nie chciało", "samo się sprzeda" itp.. Tak samo jest z gamą modelową, ma się samo sprzedać bo po co tracić pieniądze na promocje, ulepszanie samochodu (dla człowieka, nie dla samych osiągów). Minimalizacja kosztów i tyle, to się może udać przy Daci a nie przy samochodach za które trzeba sporo więcej płacić, wszyscy myślą że SUC to jest dar od Tesli, to jest tylko i aż rozwiązaniem problemu technicznego (budowa baterii) przez logistykę - tzn budowanie sieci stacji aby się ładować. Firma mająca taką wartość księgową nie potrafiła stworzyć własnego producenckiego finansowania aby stale dawać warunki na poziomie finansowania 101-103%, wszystko jest robione po najniższej linii oporu i to się zaczyna mścić. Ten cały projekt zaczyna wyglądać tak jakby Elon się znudził i Tesla jest potrzebna tylko jako zabezpieczenie dla innych inwestycji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Gruba przecena "starego" Y Performance