Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 24821, member: 6"] Gdy sobie przypomnicie (Ci co żyją dłużej), kryzys paliwowy i kolejki na stacjach , to zrozumiecie że kasa to nie wszystko. Popyt i podaż , szybek i oleju w kryzysie nikt nie proponował umyć i wymienić. Obsluga kiedys "super miła" odwracała się tyłkiem. Do tego zwyczaje i kultura sie zmieniła. Klient też jest inny , kase mają rożni ludzie często i bez kindersztuby i w ogóle bez sztuby... jaki klient taka i obsługa. A to ciągnie wszystko w dół. Ale nie wiem csy to nie "zdrowsze" bez tej udawanej troski,? To ze ktoś kupuje pałac czy limuzynę obsluguje FB nie robi z niego ...... (nic nie robi) itp. Do tego zostaliśmy rozpieszczeni i wołamy : "Mamo guzik mi się rozpiął" i zamiast go zapiąć . A nie umiemy, bo nigdy tego nie robilišmy. Nie chodzi o samą robotę ale o organizację jej Faktycznie za usterki Tesla ma u nas luzik w odpowiedzialnošci .Z drugiej strony ! Picowanie per saldo kiepsko mi wszło, bo za dopieszczanie u innych marek przez lata, zapłacilem wielkie pieniądze , za ich kawki , osobistych doradzców, itd ... W elektrykach prawie zero. Tu auto jest OK , pierdoly do poprawki przez Pana Jasia lub nie , auto jest z jajem ale šredniej klasy , do tego amerykanin gdzie nie modlą do samochodów. Płacimy za napęd, i to pewnie nawet w głównej mierze za, jego wyjątkowość. Jesli ktoś zadecydował się obecnie na Teslę przy takiej informacji i po latach bycia jej na rynku, to nie powinien sie dziwić lub mieć pretensję. Niech sobie obliczy prawdopodobieństwo kłopotów i jak mu nie odpowiada niech odpuści Kupując ten samochód bez odrobiny szczęścia i wiary w fart, mamy przerąbane noce . To jest jak jajko niespodzianka. Ma tą samą cenę ale w środku bywa różnie. Nie chcsz trafić na kolejnego smoka , nie kupuj. To samochod , ktory wyznaczył kierunek, ale nie jest on tym co wypełni u nas jego założenia, jest za drogi wymaga niestandardowego podejścia , po prostu odpuszcenia wielu nawyków z ICE i modelu zkupu , serwisu itd. Ps mam tego Boosta i jeżdżę na nim po šniegu itp , idzie jak po sznurku nawet jak docisne i niech jej nawet drzwi odpadną , to przyspawam ;-) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.