Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 24864, member: 6"] Ja pier...;-) przeciez nie sobota, jutro do roboty ? Kompletnie jak ja z PISu ty PO czy odwrotnie chgw? Gadamy na dwóch płaszczyznach i jeszcze gupka ze mnie robisz. Ja pisze , o różnych obszernych źrodlach , w tym o Forum. Jednym czy drugim , bo jest ich kilka, plus caly internet. Nasz i zagraniczny Tego przed wysypem trójek nie bylo w takim wymiarze, ale w 2018/19 juz się naczytałem , bylo mniej ale bylo Nie kwestionuję też praw konsumenta....do beazawaryjnego produktu. Tylko jaki jest...kazdy widzi Ale to tak jakbyś wchodził na pasach na zielonym na chama pod ciężarówkę bo masz zielone a ona powinna stanąć. Nie wygrasz , jak z tramwajem . OJOM lub cmentarz , a kierowca po wyroku wyjdzie zdrowy z więzienia. Prawo prawem a .... Kupując Tesle niestety musisz się liczyć póki co ze specyficzna sprzedażą , trudno dostępnym serwisem i czasem z usterkami . I to wszystko w cenie dla nas dosć wysokiej . Ryzyko jest o tyle niemiłe iż np. ja mam do Warszawy 500 a do Berlina 350 km. A jakbym sobie kupił Merca full wypas to mam 30 km aby podjechać po regulacje klapy itp. Dlatego to jak przysiega :" Šwiadom swych praw i obowiązków ślubuję zakup" ...i wiem ze lekko moze nie być. Chyba ze mam szczęście. Z każdym rokiem tych szczęściarzy przybywa , tak więc niedlugo tylko nieliczni pewnie będą mieli pecha. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.