Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Hak do TMY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MichalS, post: 107535, member: 1881"] Udało otrzymać się papier z SKP ale nie było łatwo. Oto co się wydarzyło. Warszawa mi nie pomogła, powiedzieli, żebym dzwonił sobie na serwis Tesli, czyli do Berlina. Akurat w Berlinie odebrała ta sama Pani co powiedział mi, żebym napisał do Warszawy bo tam montowali hak to powinni mi pomóc. Pani była bardzo miła i powiedziała, że nie może tak być, ze jedni odsyłają do drugich. Powiedziała, że zejdzie do techników i na 100% się dowie ile może i do mnie przedzwoni. po 2h zadzwoniła i podała mi dane z tabliczki znamionowej ale nie mogła mi wysłać zdjęcia. Mając te dane wpisałem w wyszukiwarkę i znalazłem zdjęcia na internecie haka i tej tabliczki. Wszystko się zgadzało z moim zdjęciem, gdzie tylko widziałem róg, ale widać było kH i kN. Następnego dnia pojechałem do SKP uradowany, że już nie będzie problemu. No i się zdziwiłem. Akurat był inny Pan, musiałem wszystko jeszcze raz wyjaśniać. A Pan na to, ja nie mogę zobaczyć naklejki, więc nie mogę wystawić dokumentu a zdjęcie to go nie interesuje (w sumie to mu się nie dziwię i na upartego to człowiek ma rację). No ale nie odpuściłem. W końcu mi dał ten dokument ale baaaardzo marudził. Podsumowując, jestem rozczarowany jak Warszawa to tego podeszła. Zresztą jak montują hak to powinni wiedzieć po co i co jest potrzebne by go "zarejestrować". A okazuje się, że oni nie mają zielonego pojęcia. W Berlinie Pani pofatygowała się i spisali dane z tego haka. Warszawa jakby chciała mogłaby zrobić to samo. No nic, sprawa rozwiązana. Wklejam tabliczkę znamionową, może komuś się przyda. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Hak do TMY