Holiday Update - spekukacje

Michal

Moderator
No to zgłosiłem serwis, bo nie mam tego WC3 :/

Ps. Dziś pojawiły się nowe fanty:
  • model auta TMS 100D w skali 1:18
  • Koszulka z motywem świątecznym
  • Kieliszki
  • Biała/szara koszulka

Bronek

Pionier e-mobilności
Z aktualizacjami i ich ściągąniem i instalacją jest teraz tak że trwają kilka razy dłużej niż było np 2-3 lata temu. Ciekawe czy to dotyczy tylko naszego regionu?

wojtkow

Pionier e-mobilności
U mnie, w 2023.44.30.2 pojawiły się ostrzeżenia o odcinkowym pomiarze prędkości (na A2 w Poznaniu). Za to samochód przestał widzieć światła - stojąc pod sygnalizatorem nie wyświetla ich ani nie ostrzega o zmianie koloru.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Co to ma być :) IMG_3522.jpeg

Michal

Moderator

vista-LASH-resident

Posiadacz elektryka
To idiotyzm jakiś, jak potrzebuję przez chwilę pojechać szybciej, żeby sprawnie minąć wolniejsze auta i nie blokować pasa szybszym za mną, to muszę wyłączyć AP ?
Ta, trzeba sobie zrobić nawyk, że przed butem w podłogę trzeba dać wybierak biegów do góry albo musnąć pedał hamulca.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Szybki raport. Po update do 44.30.5.1 Autopilot nic a nic nie krzyczy (poza pierwszymi 5 sekundami) , a na rozgladanie się zupełnie nie reaguje.
Jazda z opartą ręka dziś z rana.
Widzę po Twoim zdjęciu, że w wersji przed HL przeszycie kierownicy było normalne - jak we wszystkich autach - od wewnętrznej strony wieńca. W Highland jakiś baran zrobił szew od tyłu wieńca kierownicy (tj. od strony szyby) i stylonowe nici orają wewnętrzne części palców. Na początku nawet na to nie zwracałem uwagi ale po dwóch tygodniach stało sie to na tyle uciążliwe, że rozważałem jeździć w rękawiczkach. Teraz jakoś specyficznie trzymam kierownicę ale to rozwiązanie jest do bani.