Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Holiday Update - spekukacje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chewbacca, post: 130180, member: 527"] Moim zdaniem uruchomią matrixy. Poprawią soft do wycieraczek żeby działały super-duper (tak jak zresztą zrobili całkiem niedawno z automatycznymi długimi - całkiem poważnie chwała im za to!). Przywrócą limit 150km/h na Autopilocie i uruchomią na nowo radary w samochodach, które są w nie wyposażone a które ponoć dezaktywowali przy przejściu na (tfu!) Tesla Vision (choć to akurat niepotwierdzona informacja ale wszystko na to wskazuje). I tym samym oddaliby możliwość wyłączenia [JESZCZE gówniano działających] wycieraczek podczas jazdy na TACC/AP. Czujniki parkowania - tych którzy ich już niestety nie mają Santa Elon zaprosi do Ząbek na darmowego retrofita. A może być nawet płatny (co mi tam! ja mam!). Dojdzie też możliwość retrofita z MCU2 do MCU3. No i wreszcie zrobią/naprawią poprawne zczytywanie ograniczeń prędkości (albo podepną jakąś bazę żeby to działało na bazie GPS - whatever). No i oddadzą offset dla ustawienia AP +10km/h od zczytanego ograniczenia prędkości (przy ustawieniu, że włączenie AP aktywuje go z ustawioną aktualną prędkością pojazdu - zabrane przy okazji przedostatniej aktualizacji). Zabrzmię jak smerf maruda ale z każdą kolejną aktualizacją modlę się już nie o to co dodadzą ale o to, żeby nic nie zabrali... :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Holiday Update - spekukacje