Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
HYUNDAI
Hyundai Inster Forum • Hyundai Inster SR/LR
Hyundai Inster, test redakcji Elektrowozu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Thekonik, post: 233126, member: 4819"] Mała aktualizacja spalania po pierwszych dłuższych jazdach. Trasa 120km dosyć szybko (odrobinę szybciej niż bym jechał moim dieslem który spaliłby około 7l/100). Zdjęcie ze spalania dwa razy poniżej 17kwh/100. Jak widać jazda dosyć dynamiczna. Wieczorkiem trasa 21km pod miastem przy tempomacie około 90km/h wyszło równe 14kwh/h. Gdyby nie ostatni kilometr było by 13.4, ale pod koniec mnie poniosło 🤣🤣 Średnie spalanie z mega trasy i 50km pod miastem wyszło 16.2kwh. W przedziale 100-8% pokonałem 290km i miałem jeszcze 15 do przejechania. 250km z tego było w moim odczucia naprawdę szybkie. Przy autostradzie i tempomacie aktywnym na 140 spalanie w okolicach 19. Dodatkowe informacje: Naprawdę dobrze działający aktywny tempomat. Uważam, że systemy bezpieczeństwa naprawdę przyjemnie działają. Można zmniejszyć głośność alertow od znaków, ale generalnie ja wyciszam mute na dłuższych trasach. Kamerka czasami krzyczysz, że nie patrzysz, ale uważam to naprawde w granicach normy 😉 Jedynie nie rozumiem na jakiej zasadzie pika o przerwie od prowadzenia 😅 Dosłownie po 30 minutach atakuje całkowicie nie przewidzianych odstępach czasowych 🙂 Audio bardzo przyjemne. 🎵 Nawet w trasie spisał się wg. Mnie na 5 pod warunkiem oczywiście, że mamy świadomość czym się poruszamy :) P. S to. Autko naprawdę mega ładuje się w miejskie dziury parkingowe. Świetnie można wykorzystać małe wymiary zewnętrzne. P. S 2 fotka z apki z większymi trasami z dziś dla zoobrazowania dynamiki. Żeby jeszcze średnie spalanie było do danej trasy w apce to już by było ideolo. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
HYUNDAI
Hyundai Inster Forum • Hyundai Inster SR/LR
Hyundai Inster, test redakcji Elektrowozu