Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
HYUNDAI
Hyundai Inster Forum • Hyundai Inster SR/LR
Hyundai Inster w salonie w Rzeszowie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 217451, member: 286"] W sumie nie poszukiwałem specjalnie i gdyby nie coś do zjedzenia to byśmy wylądowali na Orlenie bo tych prędkości powyżej 100 to w zimie nigdy nie zobaczyłem a Orlen ma 50 i moje auto w zimie weźmie to prawie 50. Co do samego auta które było głównym tematem naszej wycieczki, to widać że jest parcie na sprzedaż. Pan w salonie przez telefon robił wszystko aby zachęcić do kupna tego modelu. Rozmowa z nami jak już mu się udało rozmowę zakończyć, to w pierwszych słowach padło 40000 PLN które zyskamy. Na naszą ripostę że nie mamy możliwości pan zmniejszył nam rabat 😎 do 18500 zezłomował nam auto którego nie mamy. Wrażenia takie sobie, bo nasze auto ma opinię dziadowsko wykończonego, to jestem ciekaw jak ten samochód będzie wyglądał po roku. Z przodu miejsce jest ok ale te przełączniki, dźwigienki w stylu rzekłbym odpustowym. Wnętrze było ciemne a myślę że jasne byłoby lepsze. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
HYUNDAI
Hyundai Inster Forum • Hyundai Inster SR/LR
Hyundai Inster w salonie w Rzeszowie