Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Hyundai Ioniq
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 4273, member: 6"] Wg mnie Leafowi 40 kWh brakuje tego co ma ten 60 kWh. CCS i te 50 kW przy tych pojemnościach wystarczy bo to w praktyce ok 30- 40 minut ładowania do dalszej jazdy. Reszta czyli rapidgate, kierownica itp to nieistotne niemal rzeczy w użytkowaniu Ale to tylko gdy ładujemy głównie w domu. Dlatego tylko "taniutkie" auto z małą baterią ma jakies wg mnie wytłumaczenie. Inaczej to pchanie się w dyskomfort za duże pieniądze. Wiem bo ja tak wlazłem ulegając reklamie i pierwszemu wrażeniu. Teraz do miasta kupił bym Leafa ale 60kWh, bo cos co nie pojedzie 200km na 100% jest upierdliwe nawet w mieście, gdy przyjdzie nam chec wyskoczyć sporadycznie gdzieś dalej. Nie namawiam Cie na Leafa ale raczej zwracam uwage, że [B]mała bateria[/B] za spore pieniądze to może nie być dobry wybór? To nikłe spalnie to wzgledna sprawa, klima, wyprzedzanie itp i masz 20 kWh/100km minimum [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Hyundai Ioniq