Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
I-90 Surge - wyścig na 5000 km
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 192037, member: 274"] I jakby ktoś przypadkiem znalazł się na Sardynii, to jeszcze raz podpowiadam moje najnowsze odkrycie: SS125 od Tortoli do Orosei. Tam chyba nie ma 100 metrów prostej lub poziomej drogi, a przy tym pusta, równiutka jak stół, widoki wręcz porażające pięknem! Mijanym gościom na motocyklach aż kaski spadały tak szeroko się uśmiechali. Jedyny moment na Sardynii gdy żałowałem że nie jadę sam na moto lub przynajmniej Teslą M3 sprzed HL (bo HL to dla mnie zbyt gumowata). Rodzina na za dużo nie pozwalała, 2 supy na dachu też nie pomagały :). Transfalgarska jako całość się chowa, to jest tylko chwila frajdy, a przy tym zatłoczona i dziurawa. SS125 jest genialnie długa i cały czas udowadnia że widok którym się zachwycałeś przed chwilą to było nic w stosunku do tego z następnego zakrętu :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
I-90 Surge - wyścig na 5000 km