Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Hyde Park
Na każdy temat
I jak tu jeździć? Dopadł mnie covid - noście maseczki!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="BigB00, post: 2809, member: 30"] Też życzę zdrowia. A co do świadomości ludzi w tym kraju. Widać co i rusz jakiś ruch antymaseczkowy. Wystarczy powiedzieć, że coś chce się ograniczyć dla większego dobra, a ludzie będą się sprzeciwiać. Z zasady. Nie ważne, że ma to uzasadnienie społeczne i zdrowotne. Ja obecnie jestem w sytuacji, że dość regularnie jestem na badaniach na Covid (1 na tydzień, dwa tygodnie). I to co się dzieje w takich kolejkach to dla mnie jest nie do pomyślenia. Brak odstępów, kolejka przypomina bardziej zgrupowanie, gdzie każdy "wie za kim stoi". Przesuwa się osoba w kolejce i ludzie się tłoczą, przepychają. Jak proszę o zachowanie odstępu to ludzie się mi dziwią i uważają, że wymyślam. A dzieje się to w [U]kolejce na badania na Covid[/U]. Czyli można założyć, że ktoś pewnie jest chory, ale ludzie nie rozumieją, nie chcą zrozumieć lub po prostu mają to gdzieś :( [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Hyde Park
Na każdy temat
I jak tu jeździć? Dopadł mnie covid - noście maseczki!