Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
I znowu winny elektryk.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robsonics, post: 107373, member: 1427"] Samochody elektryczne są drogie, to fakt. Mam kasę na tyle, by nie biedować i stać mnie na utrzymanie samochodu. Na nowy samochód nie stać większości Polaków, więc nie jestem jedyny. Gdyby auta spalinowe dalej były produkowane, ludzie mogliby wybierać co im bardziej pasuje. warunki są proste- jeżeli samochody EV mają zastąpić auta spalinowe, muszą mieć taki sam poziom użyteczności. Wymiana żarowek na LED, lodówek na bezfreonowe, nie sprawiła, że inaczej się je obsługuje. Co w tym dziwnego? Chce mieć auto, bo dzisiaj bez auta trudno się funkcjonuje. Sam masz kilka. Napisałem "trzymajcie kciuki" za rozwój sieci ładowania, rynku wtórnego itp. a nie "trzymam za Was" Napisałem "i fanatycy". Nie "i inni fanatycy" Nie wierzę w to, że samo zastąpienie aut spalinowych elektrycznymi coś da. Tutaj trzeba byłoby tak naprawdę ograniczyć przemysł, a to niemal niemożliwe. Ale to nie jest wątek do tego typu dyskusji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
I znowu winny elektryk.