Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
I znowu winny elektryk.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 107379, member: 6"] Ja o kozie, Ty o wozie. Nic... trzeba Cię utulić, przytulić, dupy nie dam bo jesteśmy obaj hetero? Na koniec bo na kiblu jestem i mam złote myśli z niedotlenienia., to powiem tak: Ktoś wymyślił auto elektryczne na nowo i ponownie je eksperymentalnie wprowadził na rynek, to Renault, Nissan Tesla itd. Pewnie jako konsekwencja hybrydy. Nieśmiało i dla jaj, ekologii czy marketingu, pewnie i dla statystyki w celu kar za emisję. Tu można się spierać o prawo itp.. Ale to pierdzielenie polityczne a nie życie doczesne. Kupiłem dla ciekawości, bo nigdy nie miałem a zmieniam auta co kilka lat. I przez przypadek , zrobiono ludziom kuku, bo te samochody są świetne . Nie są dla wszystkich jak rowery czy motocykle, kampery czy dostawczaki. Jak wózki inwalidzkie czy hulajnogi. Mamy wybór. Niestety wbrew idiotom klimat się zmienia i każde działanie ma sens, więc za papierek rzucony mandat, a tu zapowiedź ograniczeń długo letnia 2yprz3dzająca na tyle aby sobie na nowo poukładac domowe sprawy Technologia nie dopracowana? A ICE jest dopracowana? Raczej przekombinowana, silnik jako podstawa napędu zmalał znikną w plątaninie akcesoriów, kabli i rurek. Więcej szmelcu aby działał i spełniał normy niż jego samego. Zresztą ja pamiętam jak 1996 roku projektant mojego domu latał z cegłą szukając zasięgu. Jak jak przez rok czekałem na maszt GSM w Kołobrzegu bo miałem telefon który w Szczeinie mi dzwonił a w Kołobrzegu nie. Ale miałem bo choć nie byl uniwersalny ale mi się sprawdzał tylko w Szczecinie. Tak było z elektrylkami i tak czasem z nimi jest ale to strefa zmniejszająca się diametralnie. Nie wszystkim są ev jeszcze pisane i długo nie będą, miną dekady zanim trafia pod strzechy. Tu nie chodzi o elektryki ale też o wyeliminowanie śmierdzieli. Oprócz samego faktu trucia, chodzi o zwrócenie uwagi na przyrodę, bo auto jak gacie bywa bardzo osobiste. Dlatego gacie mają być czyste, podobnie jak napęd auta. To dotyka masy ludzi, zaczną domagać się tego samego od innych, przemysłu, kraju itd.. Gdybym odczuwal dyskomfort to bym nie sprzedał wszystkich ICE. Więc nie ucz ojca dzieci robic The end. Papier się skończył ups. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
I znowu winny elektryk.