Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.7 Forum • Volkswagen ID.7
Id.7 awaria
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 187490, member: 6"] VW swego czasu wydawał sie bratać z Teslą? Byl jak gdyby zainspirowany. Mając taką bazę serwisową itp wydawało by się stoi na dobrej pozycji do przejścia na ev . A tu się męczą od samego początku Ad serwisy. O ile ja nie mam podstaw wiele do narzekania na auto, to faktycznie serwis w Ząbkach ma swoje za uszami, szczególnie z przyczyn organizacyjnych , kontrolnych i pewnie "zarobienia" ? W moim przypadku na 2 zgłoszenia do stacjonarnego, pierwsza wpadka to jedna dodatkowa wizyta, bo złą część zamówili (nie było wtedy mobilnego ), druga to zapomnieli założyć panelu podszybia we frunku . Nawet wydając Xsa dali niepotrzebnie amerykańsko/EU przejściówkę ładowania , co dziwne wiedzieli o tym i domagali się zwrotu w aplikacji . Z drugiej strony zrobili 3 rzeczy o które nie prosiłem a wyszły im że trzeba: to wahacze , izolacja klapki i wiązka kamery tylnej. Super mam wrażenie o zdalnej diagnostyce i serwisie mobilnym. (Ciekawe czy ktoś inny to robi ?) Również należy docenić , iż do tej pory nie była Tesla upierdliwa co do rzeczy modyfikowanych a nie mających związku z problemami . U innych czasem to utrata gwarancji na całość . Tesla pozwala grzebać bez konsekwencji w okresie gwarancyjnym innym mechanikom o ile zrobią to zgodnie ze sztuką. Oczywiście wiadomo że nie wszędzie ale tam gdzie to dotyczy elementów "normalnego auta". Podsumowując , jak zwykle wiele zależy od łudzi. Byłem i widziałem serwis w Ząbkach, byl kociął . Generalnie w usługach widoczny jest spadek jakości , brak poczucia wstydu itp jak coś się źle zrobi i to w nieważne czy mechanik , malarz czy hydraulik . Tyle w trakcie porannego wzwodu twórczego mam do powiedzenia :) a ten niewykorzystany może nigdy nie powrócić! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.7 Forum • Volkswagen ID.7
Id.7 awaria