Idzie update map do wersji 2023.20-14615

elektryk

Pionier e-mobilności
Update w Tesla to downgrade. Nie ma prawie całej S7 Warszawa Radom a była
Wczoraj robiłem S7 Radom-Kraków i wszystkie odcinki S7 były, włącznie z tymczasowymi zjazdami/wjazdami i nie tak dawno oddanymi odcinkami S7.

Może masz włączoną opcję "Unikaj opłat/autostrad"? Ja nie wiedzieć czemu miałem włączone unikaj opłat i mnie opłotkami próbowało ciągnąć za Koszycami na Słowacji, przestawiłem i wszystko wróciło do normy.

ducarider

Posiadacz elektryka
Jechałem właśnie Warszawa Radom, Radom Warszawa. Sprawdzę czy nie mam włączone unikaj autostrad. Sam nie włączałem na 100 %. Poza tym w czwartek bylem Katowice Legnica i normalnie po A4

elektryk

Pionier e-mobilności
Jechałem właśnie Warszawa Radom, Radom Warszawa. Sprawdzę czy nie mam włączone unikaj autostrad. Sam nie włączałem na 100 %. Poza tym w czwartek bylem Katowice Legnica i normalnie po A4
Może być jeszcze jedna przyczyna - zauważyłem że nowy algorytm nawigacji bardzo nie lubi korków, ze względu na Air Show może jakieś od strony Warszawy były, od Krakowa były tylko przed Radomiem.

Teraz do mnie dotarło, że dawno nie widziałem alternatywnych tras podczas wyznaczania (które można było sobie wybrać) odkąd włączyłem "Wyznaczenie trasy online", ciekawe.

cooler

Pionier e-mobilności
Jechałem rano i było pusto. Jest gorzej niż było.
Ja nie narzekam, nowy fragment S61 wokół Ełku przeleciał tylko z raz narzekając, ale miał już drogę i nie zwalniał AP.

eMeM

Zadomawiam się
Update w Tesla to downgrade. Nie ma prawie całej S7 Warszawa Radom a była
Ja wracałem z Zakopca trasą S7 w niedzielę wieczorem i nawigacja nie widziała odcinka S7 od Tarczyna do Lesznowoli i uparcie zrzucała mnie na boczne drogi.