Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Idzie zima - a ogrzewania ni ma - następna awaria mojej Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="slaveq, post: 63475, member: 154"] Skąd ta informacja? W zasadzie poza kilkoma przypadkami na forach nie udało mi się znaleźć jakiejś głębszej analizy problemu i częstości jego występowania, jakaś akcja serwisowa albo pozew zbiorowy raczej by się pojawił w Stanach gdzie te pompy w gorącym klimacie muszą się napocić. Skąd wiadomo, że stali po coś bardziej istotnego niż regulacja drzwi? Z tego co wiem niedawno były odbiory. No tak jest jakiś jeden gość bliżej nieokreślony, który kupił auto znanej marki się do problemów nie przyznaje. Bardzo mi ciężko uwierzyć, że ktoś po wybuchu silnika kilka razy do roku (co już jest mało prawdopodobne acz możliwe) nadal chwali swój samochód. To już chyba podchodzi pod jakiś problem z głową bardziej niż z samochodami. [B]Dobrze, że piszesz i też uważam, że to ważne żeby ludzie wiedzieli, że takie egzemplarze się zdarzają. [/B] Nadal podtrzymuję swoje zdanie, że większość problemów z samochodem nie ma. Jeśli nawet nie wchodzą na fora to przy obecnej ilości sprzedanych pojazdów i podejściu "dziennikarzy" motoryzacyjnych do Tesli to grillowanie jakości prędzej czy później by się pojawiło. Ile taki na przykład Rygas by dał żeby móc w swoich filmach o rzekomej prawdzie motoryzacyjnej powiedzieć o niekończących się kolejkach do serwisu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Idzie zima - a ogrzewania ni ma - następna awaria mojej Tesli