Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Idzie zima - a ogrzewania ni ma - następna awaria mojej Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 77452, member: 274"] Oby nie została? To by było bardzo pozytywne zjawisko gdyby była na poziomie Alfy. Ona u mnie przebiła famę Alfy już dawno. Nie widziałem żadnej Alfy tak źle spasowanej jak moja Tesla i S-ki które widziałem. Nie słyszałem tez aby jakakolwiek Alfa w ciągu 1.5 roku była kilkadziesiąt razy na serwisie, bywa że co tydzień. Wiem, mam blisko i z tego korzystam, jadę z każdą rzeczą która padnie, a lista rzeczy już wymienionych, już nawet bez tych poprawianych, jest imponująca: Dach - tylna szyba, kierownica, zespół napędu wycieraczek, podszybie, mocowanie lusterka prawego, komputer jazdy, kamera prawa, elementy wykończenia wnętrza - prawie wszystkie, uszczelki drzwi przednich i tylnych, lampy przednie, ze 4x port ładowania, schowek, kompresor (pompa ciepła), supermanifold i nawet już nie staram się pamiętać co z innych rzeczy przy okazji tych wymienionych. Tak że ten... Widzę że wiele z tych rzeczy pomału wychodzą innym, a niektóre szybciej jak pompy ciepła niektórym po miesiącu (!), mi jeszcze na gwarancji, ale niektórzy tak się cackają z Teslą że pewnie wyjdzie im po gwarancji, a to nie będą małe wydatki. Widząc co się dzieje z autami już po serwisie (także w Berlinie) to nie wróżę nic dobrego przyszłym właścicielom. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Idzie zima - a ogrzewania ni ma - następna awaria mojej Tesli