Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Ile kosztuje podróż do Chorwacji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Jusand, post: 170836, member: 383"] Ja jechałem tydzień temu przez Słowenię drogami krajowymi, czas przejazdu ok 1.5 godziny. Jeszcze mnie policja w Chorwacji gdzieś ok 5 km od granicy zatrzymali do kontroli. Pewnie byli zdziwieni co tam robię. Na szczęście w ostatniej chwili sobie przypomniałem o dowodzie rejestracyjnym, a kwitek OC to miałem z 2021. Na szczęście nie chcieli OC. Sprawdzili dowody, co w bagażniku ale tylko z tyłu 😄. Dziś wracałem już po płatnej autostradzie, bo miałem więcej do przejechania. Koszt przejazdu dziś z okolic Senj do Katowic to 0zl. Do Chorwacji zapłaciłem tylko 40 zł na Ekoen. Co ciekawe dziś na SuC czekałem tylko z 2 minuty w Ołomunicu. Katowice Leclerc wieczorem były puste jak przyjechałem. Potem przyjechał jeden. Natomiast w Chorwacji na SuC to lekki dramat, na Senj 3 krotnie się ładowałem i za każdym razem czekałem ok 30 minut. Natomiast gość co przyjechał z pobliskiego Otocac w sobotę, mówił że w kolejce stoi 20 Tesli. Moim celem było przejechanie za zero złotych i to mi się udało w 99% (40 zł Ekoen). Jutro jeszcze powrót do domu, do Gdańska też pojadę po SuC, choć zdaję sobie sprawę że potrwa to dłużej [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Ile kosztuje podróż do Chorwacji