Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Info na temat 2.4 i 3.0
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 49894, member: 286"] Wczoraj oddali nam auto i do Gorzyczek było jak zawsze, pierwszy problem pojawił się gdy chcialem znaleźć ładowarkę w WeCharge, coś niestety pozmieniali. Dojechałem na oparach za Brno i wydaje się że zużycie było podobne. Dzisiaj od rana jazda w deszczu i z prędkością 120 powodowała jakiś wir w zbiorniku, albo ja niezwyczajny jestem, zużycia na poziomie bliskim 20kwh/100 km powodowały że stacja musiała być w promieniu 200 km ładując do 80%. Jadąc już przez Niemcy pod koniec nauczyłem się aby ładować do 55-60 w zależności co pokazywało ABRP, ale raczej było ciut większe zużycie niż prognoza. Oczywiście jechałem z klimatyzacją i radiem, nie wspomnę o lodówce w bagażniku. Dzięki temu oszczędzałem czas bo ładowanie do 60 % na końcu było w granicach chyba 70 kW a zaczynało się od 130 i to jest najbardziej widoczna zmiana po aktualizacji. Wszystkie dzisiejsze ładowania to Ionity. Zużycie na 800 km wyszło ponad 18 przy średniej 100 km/h. Na koniec w Szwajcarii zostaliśmy bez netu bo kupiony lycamobil dopiero przed chwilą udało się skonfigurować, ale kupiłem też 2 GB do samochodu i dlatego mapy googla doprowadziły nas na miejsce. Niestety w rejonie Furkapass jest 30000 skautów i drogi są częściowo pozamykane, przynajmniej od strony Valle [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Info na temat 2.4 i 3.0