Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Interfejs / Ekran jego działanie, problemy itp...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 11464, member: 6"] Wczoraj po wyłączeniu ekranu aby go wyczyścić, nie chciała ponownie się włączyć. Jako już trochę doświadczony "owner Tesli" z racji, że musielismy jechać i wczesniej byla trasa ustawiona, ruszyliśmy. Wiem ze pojedzie i wszystko będzie działać choc ekran powinien pokazywać "Przepraszamy za usterki, prosimy nie regulować odbiorników" (kto to pamięta ?) Autopilot dzialal jak zwykle u mnie czyli bez trzymanki i bez potwierdzania zmiany pasa. Dojechaliśmy 50km na skaczącym ekranie i raz z udanym odpaleniem tylnej kamery. Ekran nie reagowal na dotyk lub skakala mapa. Pokazywał parametry ale strona mapy zachowywała się dziwnie, po ok 25 minutach jazdy pojawila sie mampa ale przesunieta w prawo . Restart, ktorego unikałm, bo bałem sie stracić tą swoją większą wolność jazdy jednak zrobiłem i jest OK. Ale coś spiepszyli chyba w aktualizacji, bo dzisiaj kilka razy nie chciala mnie wpuścić do środka, musialem otwierać z aplikacji. Pewnie mieszali jak zwykle w BT? Moze ze na myjni ciagle coś otwierałem? Mnie juz to nie dziwi bo nie takie jaja przeżyłem :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Interfejs / Ekran jego działanie, problemy itp...