Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Ioniq 5 - czy najtańszy w swojej klasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Janek_, post: 258469, member: 6165"] Da się oczywiście kupić za taką kwotę ale najważniejsze, dla mnie przynajmniej, jest to co za te pieniądze dostajemy. Mam Ioniqa5 z 2022 r. w najwyższym wtedy dostępnym wyposażeniu - bez przeszklonego dachu. W sumie samochód bardzo fajny ale ja dostrzegam w nim szereg niedostatków. Po pierwsze zużycie energii przy prędkościach autostradowych jest zdecydowanie za duże. W zasadzie max. prędkość z którą podróżuję na długich trasach to 120 w porywach 130 km/h, przy tych bliskich 140 km/h energii wystarczy na mak. 180 - 220 km, a to jest mało. Po drugie - bagażnik jak dla mnie jest za mały. Bagażnik z przodu jest śmiesznie mały, a z tyłu pod podłogą nie jest lepiej. Tak więc jeżeli ktoś będzie jeździł tylko "wokół komina" i na krótkich trasach, to wybór jest dobry ale dla dłuższych podróży już nie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Ioniq 5 - czy najtańszy w swojej klasie