Italia- polecane ładowarki.

tomA

Posiadacz elektryka
Proszę bardzo to włączone bezpłatne ładowarki miasto Bolonia. Reasumując nie ma co polegać na plug share 🫤 napisem wyraźnie ze juz nie szukam bo juz wiem jak sobie poradzić - dziękuje ci za pomoc 🙃

Attachments

• IMG_0830.jpeg
    IMG_0830.jpeg
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 43

Slavekk_

Posiadacz elektryka
No... wiele robisz by się nie dało zweryfikować 😎
Ale nie z nami takie numery.
W PS istnieje sporo lokalizacji dla których wprowadzający dane POMINĄŁ rubrykę płatne/bezpłatne.
Jesli nie rozróżniasz pomiędzy "bezplatne" a "brak danych" to... piszesz głupoty po forum.
Narzędziami trzeba się posługiwać z głową...

tomA

Posiadacz elektryka
No... wiele robisz by się nie dało zweryfikować 😎
Ale nie z nami takie numery.
W PS istnieje sporo lokalizacji dla których wprowadzający dane POMINĄŁ rubrykę płatne/bezpłatne.
Jesli nie rozróżniasz pomiędzy "bezplatne" a "brak danych" to... piszesz głupoty po forum.
Narzędziami trzeba się posługiwać z głową...
Dzięki ze ty chociaż tutaj takie mądre rzeczy piszesz 👍👏 bo ja to taki niemądry jestem 🤡 i miałem nadzieje ze takich mądrych właśnie tutaj spotkam 🙃 jeszcze raz ci dziękuje ale już napisałem ze nie potrzebuje już więcej twojej wiedzy w tym temacie który nic nie wnosi 🙂

XYZ

Fachowiec
Czyli nie sprawdziles w historii ze tyle pobrales ?
Chciales oskubac enelx tylko dlatego ze aplikacja slabo liczy ? ;)
No proszę Cię......kto tu skubie EnelX????
Przypominam Ci, że jestem we Włoszech i nie udaję Rumuna (z całym szacunkiem dla tej nacji)

vwir

Pionier e-mobilności
Ale to jest dla obywateli wloskich ;)
A kto tak powiedział? Gdy jesteś we Włoszech to wszystko działa na legalu. Rejestrujesz się normalnie z włączoną lokalizacją, podajesz że jesteś Polakiem a i tak masz dostępne pakiety.

XYZ

Fachowiec
A kto tak powiedział? Gdy jesteś we Włoszech to wszystko działa na legalu. Rejestrujesz się normalnie z włączoną lokalizacją, podajesz że jesteś Polakiem a i tak masz dostępne pakiety.
Tak właśnie jest i dodam, ze przed zakupem zadzwoniłem na infolinię i otrzymałem potwierdzenie legalności takiego rozwiązania