Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 16813, member: 89"] Tak sobie myślę, że w TM3 ludzie może mają problem z tym, ze auto jest chyba po prostu zbyt przestronne w środku i z tego powodu nie wydaje im się premium. Ta przestronność kojarzy im się z taniością starych samochodów typu trabant/maluch, bo trochę to rzeczywiście jest podobne. Będąc wysokim (prawie 2m) we wszystkich dotychczasowych samochodach poza dostawczakiem (berlingo), byłem ściśnięty uderzałem wszędzie kolanami i nie mogłem znaleźć sobie miejsca. Przymierzałem się kiedyś do Volvo albo Lexusa ale tam było tak samo - człowiek wsiada i nie może się ruszyć, bo z każdej strony plastiki, materiały, skóry. To nie dal mnie Jak ja wsiadam do innych samochodów to czuję się przytłoczony i ściśnięty, a tylko w TM3 swobodnie mi się porusza i oddycha. DLa niektórych to może właśnie być takie odczucie dostawczaka i dlatego brak premium... Dla mnie właśnie TO jest premium :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?