Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ciechan, post: 16868, member: 449"] nie wiem jak jest z CLS AMG, ale mnie szczerze mówiąc w TM3 SR+ szum z opon po prostu urywa uszy, dużo głośniej też w nim rozmawiamy. Może AMG nie jest akurat najlepszą referencją, tak samo jak najnowsze odchudzone M5CS też nie jest nastawione na komfort, tylko wagę (nawet bagażnik nagle trzeba zamykać ręcznie, więc gorzej niż w TM3 ;) To samo z dźwiękiem wydechu/silnika - choć akurat dla mnie dźwięk V6/V8/V12 to jest coś, czego mi w Tesli brakuje (choć też bardzo lubię dźwięk odrzutowca przy przyspieszaniu ;)) BMW5 G30 było wręcz o kosmos lepiej wygłuszone niż TM3 (i mam/miałem oba te samochody, nie jeden przejazd 15 minut ;)) Nie wiem jak jest z Teslą S - być może faktycznie lepiej, choć z kolei ten model uchodzi nadal za dość słabo spasowany (w ogólnej opinii). Nie zaklinajmy jednak rzeczywistości, że auta "cywilne" segmentu E wśród niemieckiej czwórki są równie/gorzej wyciszone niż tesla model 3.... żyjmy w realnym świecie. I ja naprawdę nie jestem wielkim fanem BMW (choćby fakt wymiany BMW5 na Teslę jest doskonałym przykładem, wcześniej miałem 4 Alfy Romeo) - po prostu mówię jak jest - fotele i wyciszenie, jakość skór, ilość pianki wyciszającej etc to jest przepaść na korzyść BMW5. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?