Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 16970, member: 6"] Ja "krótko" , bo się już tu napisałem .;-) .. Fotele są jedne z lepszych (wg mnie i jak na sedan , a masażu nigdy nie lubiłem). Jedynie może brakuje mi ich wentylacji, ale gdy ktoś jak my jeździ głównie do sklepu, to ujdzie brak. Tym bardziej że w upaly zostawia się lub włącza zdalnie chłodzenie kabiny. (polecam sterowanie smartwachem - w dobrym jest to nawet ciut szybsze/wygodniejsze niż aplikacją). Dach szklany jest mi obojętny (kiedyś kupiłem dla szklanego dachu Peugeota, ale co kierowcy po widoku nad potylicą?). Hałas, to prawda jest - nazywał bym go szumem - ale mnie raczej lekko denerwowała "chropowatość" silników (mam porownanie z Leafem) Tam jazda jest aksamitna, w Tesli słyszę jak gdyby tarcie. To nie wada, a inność. Ps Moim najlepszym pod wzgledem emocjonalnym pozytywnie samochodem był Maluch ( na przedpaty), potem pierwszy na rynku Hyundai Pony na gaźniku - z pierwszego w Polsce Salonu, potem Gelande Wagen, i teraz Tesla. Te auta mnie cieszyly dlugo i je najlepiej/najmilej pamiętam, a nie byly przecież Premium i mialem tego od cholery [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?