Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 16973, member: 274"] Śmiem wątpić. Inaczej nie było by tylu dzwonów z udziałem BMW. Raczej jeżdżą nimi ludzie mający kompleksy, muszący wszystkim dookoła udowadniać że ich stać i że umieją jeździć i to szybko. Niestety mieszkam na osiedlu gdzie mam pełno takich sąsiadów, BMW musi stać przed domem, ale z jego właścicielem nie ma o czym pogadać. A jak zainteresowała mnie sąsiada 750i bo zawsze była w zadziwiający sposób pochlapana błotem, jakby była krzywa, to po VIN okazało się że to produkt USA, po potężnym dzwonie przodem, bokami i tyłem, w zakupie po naprawie tańsza od nowej skody oktawii :). W krótkim czasie zresztą sam miał kilka razy mniejsze lub większe dzwony i przecierki. Ale od kiedy pamiętam jeździ BMW, żona 1,5 km do pracy w urzędzie też musi BMW 5... Od kiedy mieszkam na moim osiedlu to w życiu nie kupię BMW, wstydził bym się być podejrzewanym o przynależność do takiej grupy. Widzę że nie tylko ja na osiedlu tak myślę, wiele osób z którymi da się jednak pogadać kupuje zdecydowanie inne marki. Chyba najbardziej neutralny z marek premium/luksusowych jest Lexus, w dodatku jest znany z niezawodności, Merce psują się jeszcze w salonie a Audi podchodzi już pomału pod typ ludzi z BMW (choć niektórzy twierdzą że nawet przegania). Tak że premium się stacza, a powstają inne marki które będą się wystrzegać łatki premium, żeby nie stawać obok wyżej wymienionych niemieckich. Lexus zdaje się zawsze starał się nie konkurować wprost. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak jest naprawdę z hałasem?