Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
jak nie Renault5 to co?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Froggy, post: 215663, member: 4880"] Moja małżonka mierzy 2 centymetry więcej (ale drobniutka blondynka), jak mieliśmy, lata temu, BMW X5 (stare E53) to potrafili podjechać, potem się zdziwić, a potem próbować się ścigać. Z tym ściganiem to tak średnio im wychodziło, bo kochanie (o ile nie wiezie na pokładzie dzieci) ma nóżkę wykonaną z ołowiu, a nie stopów lekkich (i mi w 3 miesiące w tym BMW wyząbkowała nowe nowiutkie, 19-calowe Michelin Pilot Sport) 🤣 Co do rozterek - jak się podoba, to bierz Renault 5. Ma poniżej 4 metrów, więc zaparkujesz prawie wszędzie. Co do braku bagażnika, to ktoś tu przesadza - ze 3 tygodni temu pojechałem e-up! z żoną i dziećmi na sobotnie zakupy i nawet te 250 litrów dało radę (choć tam jest "studnia", więc można pakować jedne na drugie). A Mini tak zbrzydło ostatnio, że Sir Issigonis musi się w grobie przewracać. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
jak nie Renault5 to co?