Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak pech to pech - tym razem padło mi ogrzewanie tylnej szyby...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 26134, member: 274"] Niedawno serwis wymienił mi padniętego kompa FSD, wyregulował klapę bagażnika że się normalnie otwiera a tu nowe wyzwanie: Od kilku dni zauważyłem że odszranianie samochodu nie działa na tylną szybę. Zacząłem sprawdzać, włączać ręcznie i nic, lusterka gorące a szyba jak była w lodzie tak jest. Jako że co parę tygodni jestem z czymś w serwisie to chyba mam priorytetową linię i po jedynych 20 minutach udało mi się dodzwonić. Sprawdzili logi i... szyba do wymiany. Lub sterownik ogrzewania... Dobrze że jeszcze 3.5 roku gwarancji, swoją drogą to ludziom w USA lub Kanadzie jeżdzą bezawaryjnie te Tesle po 300tys mil a u mnie co chwila coś... Tak jak [USER=31]@krzyss[/USER] zaznaczam że cały czas samochód spełnia swą podstawową funkcję czyli jeździ i to fantastycznie i jestem z niego bardzo zadowolony, choć trochę mnie dziwi taka masa drobnych usterek. Ostatnio bardzo chwaliłem tu na forum serwis że konsekwentnie prostuje niedoróby partaczy z USA i chyba po prostu mój samochód polubił już stanie w cieplutkim serwisie gdzie o niego dbają bardziej niż ja... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Jak pech to pech - tym razem padło mi ogrzewanie tylnej szyby...