Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Jak rozebrać konsolę środkową (ta z półką na telefon)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 72496, member: 1062"] Nie no da się bez tego żyć, w sumie jak jedziesz gdzieś dalej to i tak podłączasz kabel (no bo przecież AA/CP u nas nie jest bezprzewodowe). Ja mam nawet na stałe dodatkowo podpiętą szybką ładowarkę w gnieździe zapalniczki, bo nie zawsze chcę mieć połączony telefon z samochodem przez AA, a w sumie prawie zawsze podczas jazdy ładuję telefon w samochodzie (bo i tak mi cały dzień nie wytrzyma, mam Xiaomi Mi 11, lada dzień dwuletni, więc z baterią coraz gorzej). Jeśli faktycznie ładowarka ma całe 5W, to zapewne przy uruchomionym Yanosiku i Google Maps, to co najwyżej ograniczy rozładowywanie się telefonu podczas jazdy. W pozostałych samochodach mam zamontowane Xiaomi Mi Wireless Car Charger 20W, na tej ładowarce telefon nawet podczas pracy z Yanosikiem i Google Maps zdecydowanie i dosyć szybko się ładuje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Jak rozebrać konsolę środkową (ta z półką na telefon)