napewno to pomoże odpowiedzieć na "Jak sprawdzić ile kWh weszło do baterii."może coś w tym stylu
![]()
INTELIGENTNE GNIAZDKO WiFi SMART TUYA WATOMIERZ PROGRAMATOR TIMER
INTELIGENTNE GNIAZDKO WiFi SMART TUYA WATOMIERZ PROGRAMATOR TIMER (ELEK-19632) ☝ taniej na Allegro • Darmowa dostawa z Allegro Smart! • Najwięcej ofert w jednym miejscu • Radość zakupów ⭐ 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji • Kup Teraz! • Oferta 13394642259allegro.pl
Ja bym nie chciał przez to puszczać 3kWh przez kilka h.może coś w tym stylu
![]()
INTELIGENTNE GNIAZDKO WiFi SMART TUYA WATOMIERZ PROGRAMATOR TIMER
INTELIGENTNE GNIAZDKO WiFi SMART TUYA WATOMIERZ PROGRAMATOR TIMER (ELEK-19632) ☝ taniej na Allegro • Darmowa dostawa z Allegro Smart! • Najwięcej ofert w jednym miejscu • Radość zakupów ⭐ 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji • Kup Teraz! • Oferta 13394642259allegro.pl
W apce mobilnej, masz menu statystyki ładowania, w widokiem miesiąca masz możliwość sprawdzenia ile weszli w ciągu danego dnia do auta. Lepsze statystki to teslamate lub pochodne.Dzisiaj podłączyłem samochód do ładowania z cegły na 220V. Auto ładowało się przez ok 3 godziny. Tak się teraz zastanawiam jak sprawdzić ile kWh ta domowa sesja wprowadziła prądu do akumulatora??
Nie mam żadnego licznika na gniazdku z którego ładowałem.
W samochodzie widziałem kiedyś komunikat "ostatnia sesja ładowania zwiększyła naładowanie o X kWh".Dzisiaj podłączyłem samochód do ładowania z cegły na 220V. Auto ładowało się przez ok 3 godziny. Tak się teraz zastanawiam jak sprawdzić ile kWh ta domowa sesja wprowadziła prądu do akumulatora??
Nie mam żadnego licznika na gniazdku z którego ładowałem.
w aplikacji jest to samoW samochodzie widziałem kiedyś komunikat "ostatnia sesja ładowania zwiększyła naładowanie o X kWh".