Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="melex, post: 172275, member: 3971"] Tyle, że jest jeden problem. Badanie nie podaje jaki jest średni wiek osób mieszkających w domach, czy są to domy wielo czy jednorodzinne i jak plasuje się zamożność tych osób. Z mojego przykładu. Mieszkam na dzielnicy, gdzie od ponad 100 lat stoją domy jedno/wielorodzinne. W 80% domów zameldowane są min. 3-4 osoby. Mieszkają gdzie indziej. W domu mieszkają albo rodzice, albo jeden z rodziców. Młodzi mają lepszy start na kredyt. Średnia wieku mieszkańców to 65 lat. 20% domów nie ma samochodu, głównie wdowy, które nie mają prawa jazdy. Są też domy wielorodzinne - takie mini familoki. Patrząc na zamożność tych ludzi, na to czym jeżdżą, nie ma Bizancjum, ale nie ma też bidy z nędzą. Głównie emerytury górnicze lub hutnicze (które wbrew pozorom dla ludzi urodzonych w latach 50-65 nie są tak wysokie jak dla tych wchodzących w zawód w późnych latach 80-tych). Więc szczególnie na Śląsku, który mocno dane Eurostatu podbija (domniemam, nie ma podziału na województwa) nie sugerowałbym się jakkolwiek tymi wynikami. Większość młodych wyjechała do Krakowa lub Warszawy. Są też osoby pracujące za granicą. Meldunek gdzieś muszą mieć. A że mój region Śląska rodziną stoi, często gęsto zdarza się, że wnuczki z całego rodu meldowane są u babci/ciotki, bo podatki, bo kocha się albo zwyczajnie pomaga na starcie. Ja określiłbym, że to nie 58%, bardziej 41% i to w porywach wiatru znad Adriatyku. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?