Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ev3, post: 172678, member: 2602"] Coś w tym może być. Ale to oznacza że nie lubiąc wiązać się z autem na dłużej, jako następne trzeba szukać młodego plug-in od Toyoty, a nie bev. Sytuacja jest raczej odwrotna, chcę wydać więcej, na nówkę (jak wejdzie). Mógłbym kupić za gotówkę, ale nie mam miejsca w garażu i nie potrzebuję czwartego elektryka. Bardziej analizuję temat pod przyszły zakup, a nie przyszłą sprzedaż, może trzeba będzie zmienić cel zakupowy po prostu. Choćby po to żeby za kilka lat nie trzeba było znowu stracić kilkudziesięciu tysięcy od bieżącej wartości, żeby ktoś łaskawie zechciał odkupić. Albo wynajem - i przyklepać stratę już na starcie. Obie wersje złe, a alternatywna 300 konna hybryda chyba aż tak źle nie jeździ. I tu się zgadzamy, albo sprzedasz z ogromną stratą, albo w ogóle. I ten stan właśnie mnie tak niepokoi. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?