Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="STMS, post: 182525, member: 1948"] [B]To tylko potwierdza, że aby zejść poniżej kosztów tankowania to trzeba doktorat robić i się mocno naginać[/B] … darmowe kupony EV klub - nie są darmowe tylko kosztują 50 zł rocznie a potem 100 to raz Dwa to trzeba ślęczeć nad nimi - np. Teraz nie ma żadnego poza GW, który ma tylko darmowe 15 kWh bo 25 jest płatne 29,99 … pewno tego też nikt nie liczy i uważa, że 25 kWh jest „darmowe” … te 15 kWh to też tylko wędka aby złapać klienta na drogą energię ZSE Słowacja … serio to jest doktoryzowanie się nad ładowarkami - sam jechałem przez Słowację w maju 2023 i teraz wrzesień 2024 i nie pomyślałbym aby studiować tam możliwości i szukanie nowej ładowarki ZSE dla zaoszczędzenia może 100 zł … DOKTORYZOWANIE SIĘ kolejny raz Prąd w domu od lipca wg mojej wiedzy nie ma tańszego niż 61 gr za kWh … nie wiem skąd 53 gr … może netto ? Może jakaś stara umowa itp ale znów aby mieć coś taniej trzeba się doktoryzować w taryfach operatorów Niby nic ale ja aby mieć 61 gr muszę dodatkowo dopłacać 8 zł abonamentu w Enerdze … tego też nikt nie liczy do ładowania a jest Czyli już 8 x 12 [energa] + 50 EV > wychodzi, że nie wliczam do kosztów 146 zł rocznie O SuC nie będę kolejny raz wspominał bo aby zaoszczędzić kasę trzeba sporo nadkładać trasę [kraków, A1 > Lućmierz, poznań itp] Jadąc do zakopanego a potem Słowację nawet przez chwilę mi nie przeszła myśl aby wjechać na SuC do Krakowa bo bez sensu Jak kogoś 30 min zmarnowane jest warte 15 zł zaoszczędzone to niech korzysta ale to nie jest normalne użytkowanie tym bardziej, że jednak sporo samochodów nie ma do nich dostępów bo nie tesla Nikt normalny nie będzie tego robił - takie doktoryzowanie się zostaje dla pasjonatów i na forum możesz udowadniać, że się da ale to nie jest normalne to po prostu pasja taniego ładowania i szukanie okazji [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?