Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtekj23, post: 215081, member: 1729"] Przymierzając się do zmiany odbyłem jazdy weekendowe ID 4 i ID 3. Moje wrażenia jako użytkownika Kony. ID 4 Przestronność z tyłu rewelacja olbrzymi bagażnik tylko czy ja potrzebuje wozić powietrze. Zwrotność miałem duże oczekiwania, a tu zonk ale doczytałem się że jeżdżę 4x4 a on ma gorszą zwrotność. Wersja testowa to była bieda wersja PRO plastikowa kierownica brak podgrzewania siedzeń - nie przystoi demówce. Aku 77 kWh czyli 20% większy niż mój ale zużycie prądu większe o więcej więc dalej nie zajadę. super sprawa ręczne podgrzewania baterii z informacją ile to będzie trwało oraz przewidywana moc ładowania przy obecnym stanie naładowania i temp. baterii - dla tej funkcji warto rozważyć VW. ID 3 Brak odczucia zwiększenia komfortu względem Kony jest większy ale nie jest to różnica woow biorę go. 20 calowe koła porażka. Czułem wszystko po czy przejeżdżałem i niestety w wersji PLUS z baterią 77 są obligatoryjne. Kłamliwe wskazania przewidywanego zasięgu i procent dowiezionego aku w miejscu docelowym. Kona szacuje to bardziej prawdziwie. Fajny HUD pierwszy raz miałem do czynienia z takim. No i największy zonk brak tej funkcji z ręcznym podgrzewaniem baterii. w testówce nie dało się sprawdzić wersji oprogramowania ale sprzedawca twierdził że ID 3 nie ma tej funkcji duuuża szkoda. Wersja PLUS dla mnie ok niestety nie ma już rocznika 2024 w cenie poniżej 160 tyś więc z tego chyba nic nie będzie. VW nie ma żadnej dobrej oferty dla osób fizycznych a cena na auto 2025 nie jest konkurencyjna. W następny weekend Tesla, oczekiwania są duże tylko tam jazda tylko przez godzinę. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Jak sprzedać używanego elektryka?